Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01 15:23 - ДЖОРДЖ ЛАКОВСКИ И ЛЕЧЕБНИЯТ МНОГОВЪЛНОВ ОСЦИЛАТОР
Автор: hackoa Категория: Технологии   
Прочетен: 4081 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.01 10:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Резонансната честота на клетките на човешкото тяло

Джордж Лаковски, руски учен по произход, е вярвал, че всяка клетка в човешкото тяло има своя собствена честота. Здравите клетки излъчват определена честота. При засегната част от тялото, като възпаление или болестно състояние – резонансът им става по-малко интензивен. Когато вируси, микроби и бактерии превземат организма, те започват да разрушават здравите клетки със своята вредна честота. Лаковски е искал да изобрети устройство, което да е способно да създаде поле от честоти в широк спектър, така че всеки път, когато човек застане в полето на честотния спектър, неговите болни клетки да разпознаят собствената си честота, като се настроят и започнат да резонират в собствената си честота, което ще премахне болестното състояние.

Регенерация на тялото според Лаковски

Общата идея е регенерацията на тялото, което е нещо много по-добро от лекуването. Регенерацията представлява възобновяването на непоправимо повредени или изгубени клетки с нови. Тази регенерация се случва по напълно естествен начин. Нашите клетки се състоят от резонансни (вибрационни) честоти и ще бъдат възстановени, защото отново ще бъдат поставени в правилната честота, което води до по-доброто функциониране на тялото по много начини.                      

Лаковски продължава с работата си, като започва да предполага, че трябва да е възможно да се спрат и дори да се премахнат дегенеративни заболявания като левкемия и рак по този начин. Тогава той се сблъсква с технически проблем – как всъщност да направи тази машина. След дълъг период на експериментиране той призова Никола Тесла за помощ, който е имал над 1000 патента и вече е имал готови за употреба планове.

Много-вълновия осцилатор е позволил да се активират лечебните процеси и преди всичко е позволил да се лекуват повечето случаи на рак, левкемия, остеопороза и др. Важна част от работата на Лаковски се е състояла през 1920-1930. В страните, като Франция, Италия, Англия и Германия са функционирали множеството машини на Лаковски, но те бавно започнали да изчезват отново. Много хора казват, че причината за всичко това се дължи на бързите резултати, осигурени от машините, което прави болниците ненужни и не могат да се реализират печалби от тях.

Втората световна война напълно сложила край на голяма част от работата на Лаковски. Просто изчезнали, почти за една нощ. При посещението си в Съединените щати той бил ударен от лимузина, докато пресичал пътя и въпреки протеста си бил отведен в болница, където починал при мистериозни обстоятелства на 72-годишна възраст.

С навлизане в материята, която е вече била известна на учените д-р Джордж Лаковски и Никола Тесла, използвайки техните високочестотни осцилатори и антени, са успели да помогнат за премахването на много здравословни проблеми при различни хора. Погледнете снимките по-долу, които да правени през 40-те години на миналия век, те говорят сами по себе си. Благодарение на високо-честотният осцилатор не само раната на лицето е елиминирана, но също и бръчките са изчезнали, кожата е здрава, а косата по-плътна. С други думи, лицето не е само излекувано, но и подмладено. Ако това е било възможно тогава, защо да не го направим и днес?

Всичко, което съществува, има своята вибрация. Колкото по-интензивно вибрират нашите клетки, толкова по-лесно се защитават от вредните външни и вътрешни фактори, а човек е по-здрав, по-жизнен и по-активен. Има един прост и бърз начин да повишим притока на жизнена енергия в своя организъм и по този начин да подобрим своето здраве и настроение.

Доказано е научно, че хората са електромагнитни същества. Редица диагностични процедури в класическата медицина като магнитен резонанс, EKG, EEG, EMG и други се базират на измерването на електромагнитните параметри, чрез които се определя здравословното състояние на човека. 

Lakhovsky MWO се състои от две части: предавател на вълни (A) и приемник (B). Предавателното устройство се състои от много високочестотен генератор на затихващи вълни, захранващ антена. Тази антена се състои от серия от концентрични отворени вериги, осцилиращи вериги, които са окачени и изолирани една от друга. Приемникът също се състои от антена, изградена от концентрични и изолирани концентрични отворени вериги, абсолютно идентични по форма и разположение с тези на предавателната антена. Получава се лъчиста енергия, която може да достигне 150 000 волта за работно оборудване. Lakhovsky MWO произвежда всички дължини на вълните от 400 метра до 10 сантиметра; Това са всички честоти от 750 kHz до 3 GHz. Всяка електрическа верига излъчва множество хармоници, които със своите основи, смущения и ефлувии могат да достигнат обхвата на инфрачервената и дори видимата светлина (1 до 300 трилиона цикъла в секунда).

 

Знаем, че според известните теории на Джордж Лаковски, че живите клетки могат да бъдат синхронизирани с осцилатор с много висока честота, вибриращ в много широк диапазон от честоти под действието на вълни от външен произход. Клетките на нашето тяло спират да вибрират под въздействието на няколко причини: липса на определени минерали (желязо, фосфор, магнезий и др.) в органичния състав на клетката, прекомерна вариация на космическите вълни, вторична радиация в резултат на почвата и т.н. и така умират милиарди клетки в тялото ни всеки ден. В работата си Лаковски обяснява процеса, чрез който мъртвите клетки в определени случаи могат да причинят смущения в живите клетки, които са източник на ракови тумори.

 

Дълго време той развива патологичните причини и техните последствия в своето изследване „La Formation neoplasique et le dйsйquilibre oszillatoire cellulaire” въз основа на основния му труд „L"oscillation Cellulaire”. За да попречи на мъртвите клетки в тялото да причинят различни заболявания, особено рак, Джордж Лаковски търси средства за създаване на изкуствен осцилационен шок във всички живи клетки, така че всяка жива клетка на тялото да намери своята подходяща честота в полето на вълните, които са създадени за тази цел. Тъй като в човешкото тяло има приблизително 200 трилиона клетки и всяка клетка вибрира на съответната си честота, проблемът изглеждаше непреодолим. Всъщност ни беше трудно да си представим устройство, което може да генерира всички необходими честоти. Лаковски също решава проблема, като създава своя многовълнов осцилатор, който създава многовълново електромагнитно поле, в което различните клетки намират своята подходяща честота на трептене.

 


Плейлист с видео материали за машината:
https://youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARAGPZKP30um3l1161b5Rm8W


image

Книга на Лаковски за многовълновите излъчвания. Книгата е много интересна и информативна защото показва резултати. 
https://archive.org/details/the-lakhovsky-mwo-handbook-thomas-j.-brown

Тайната на живота /друга негова книга/ 
https://archive.org/details/thesecretlakhovsky1
Гласувай:
3Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hackoa
Категория: Новини
Прочетен: 16785
Постинги: 4
Коментари: 3
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031